Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 107.3 lekë dhe shitet me 108.3 lekë, duke treguar forcim.

Ndërkohë euro blihet me 114.1 lekë dhe shitet me 114.9 lekë, duke treguar forcim.

Paundi britanik ka pësuar një rritje gjithashtu. Sot ai blihet me 129 lekë dhe shitet me 130.5 lekë.