Mimi Kodheli zgjidhet kryetare e Socialistëve në Asamblenë Parlamentare të NATO-s.

Mësohet se Kodheli u zgjodh kryetare pas një votimi unanim të plotë. Bëhet e ditur se në fokus të këtij sesioni do të jetë situata në Ukrainë dhe masat konkrete që janë marrë dhe do të ndërmerren.

Po ashtu në fokus është dhe përgjigja ndaj agresionit rus në Ukrainë.