Këto shenja urrejnë shpenzimin e parave!

Demi

Për shkak të lidhjes së tepërt me të mirat materiale, Demi e konsideron shumë përpjekjen e punës, kështu që ata priren të grumbullojnë para dhe të mos shpenzojnë për asgjë.

Në fakt, ata madje ndihen fajtorë kur “përqafohen”, pasi mendojnë se kjo lloj sjelljeje është e panevojshme.

Meqenëse nuk u pëlqen të jenë në telashe për mungesë parash, ata mendojnë se është më mirë të mbajnë atë që munden, jo të blejnë sende bazë për të kursyer.

Akrepi

Ata e urrejnë shpenzimin e parave, aq sa, për shkak të kërkimit të tyre të vazhdueshëm për pushtet, i japin rëndësi statusit shoqëror. Dhe kjo do të thotë shumë për ata, të cilët nuk mund të shihen si neglizhentë në lidhje me financat.

Kursimi i parave për vendasit e Akrepit është sinonim i arritjes së qëllimeve, kështu që ata punojnë shumë për t’u siguruar që nuk janë kurrë në borxh.

Bricjapi

Konsiderohet si shenja plus “mashtruese” dhe “dora e lopës” e zodiakut. Jashtëzakonisht punëtor, përfaqësuesit e kësaj shenje vlerësojnë përpjekjen dhe çdo qindarkë që fitojnë me punën e tyre.

Ata priren të jenë materialistë dhe qëllimet e tyre të jetës shoqërohen, më shpesh sesa jo, me paratë. Ata nuk do të shpenzojnë derisa të ndihen rehat për të realizuar një dëshirë.