Moti mund të ngjajë me verën, por gjërat në marrëdhëniet e disa prej shenjave të kujtojnë vjeshtën dhe për disa dimrin.

Nga data 20 deri më 26 maj 2024, ata mund t’i japin fund marrëdhënieve të tyre pasi ndihen në presion dhe të bllokuar. Megjithatë, fundi mund të duket i vështirë, por fillimi që vjen është i mrekullueshëm. Ndjenja në ajër është se na është dhënë një mundësi e re, të cilën nuk duam ta humbim.

Lexoni më poshtë se cilat shenja të zodiakut do të përjetojnë ndryshime në marrëdhëniet e tyre në javën që sapo ka nisur.

Virgjëresha

Ndiheni sikur nuk mund të mbani më shpresa të kota dhe kjo, sigurisht, është ajo që ju aplikoni për situatën tuaj aktuale të dashurisë. Gjithmonë keni ndjerë se mund t’i përballoni vështirësitë, pavarësisht papërsosmërive që mund të kenë shkaktuar në jetën tuaj. Megjithatë, tani jeni të lodhur dhe nuk mund të vazhdoni. Ajo që keni kuptuar deri tani është se gjithçka luhet në ose tani ose kurrë. Ju duhet t’i jepni fund kësaj marrëdhënieje, sepse nëse nuk e bëni, ajo do të varet nga ju për pjesën tjetër të jetës tuaj.

Ju dhe partneri juaj do të arrini një lloj “marrëveshjeje”, e cila ka të ngjarë të çojë në një ndarje të plotë. Ju nuk doni t’i lëndoni ndjenjat e tij dhe nuk dëshironi që tuajat të lëndohen, kështu që ka gjëra për t’u marrë parasysh.

Shigjetari

Fakti që nuk jeni më i dashuruar me personin me të cilin jeni është aq i fortë sa të ndjeni dëshirën për të rrezikuar gjithçka për t’u larguar. Nuk ju pëlqen më kjo gjë. Ndjeheni sikur e gjithë kjo është një humbje kohe e mërzitshme dhe e vlerësoni jetën tuaj aq sa të dini se qëndrimi me një person për shkak të një lloj detyrimi kontraktual nuk do të ndodhë.

Qëndrimi në një lidhje sepse ka një lidhje (p.sh. jeni bashkë prej vitesh) nuk ju përshtatet. Dikur e doje, por kjo pushoi së qeni e vërtetë pasi gjërat u përkeqësuan edhe në romancën tuaj. Nuk ju desh shumë kohë për ta kuptuar. Energjia e Afërditës do t’ju vërë në kontakt me dashurinë për veten. Nuk jeni më të fiksuar pas sigurisë apo të ardhmes, ndaj i jepni fund lidhjes dhe jeni të lumtur për këtë.