Ekipet e shpëtimit në Turqi, të cilët po kërkojnë për të mbijetuar në rrënoja kanë shpëtuar një foshnjë dy-muajshe pas 128 orësh.

Foshnja është dërguar menjëherë në spital për ekzaminim mjekësor. Gjithashtu ekipet e shtëpimti në Hatay arritën të shpëtonin nga rrënojat një 13-vjeçar dhe një çift në Antiyaman.