Të gjithë kemi njohur dikë që ka vetëbesim të ulët dhe në shumë raste ngurron të hedhë një hap. Jo sepse nuk kanë dëshirë të guxojnë, por sepse janë shumë të ndrojtur dhe mendojnë se do prishin çfarëdo që të bëjnë.

Pse janë aq të ndrojtur? Mund të jetë për shkak të yjeve.

Ja 4 shenjat e zodiakut që sipas astrologjisë janë më të ndrojturat.

Demi

Demi është një mace në kuptimin e vërtetë të fjalës. Atyre u mungon guximi për të shprehur mendimet, edhe nëse kanë të drejtë dhe tremben lehtësisht. Ata kanë frikë edhe në situatat më të zakonshme dhe nuk kanë guxim të përballen me një situatë të pakëndshme në të cilën nuk do të donte të ndodheshin.

Virgjëresha

Virgjëreshat janë të ndrojtur kur bëhet fjalë për t’u përballuar me situata të vështira. Ata jetojnë në dyshime dhe mund të frikësohen lehtësisht. Priren të humbasin guximin lehtësisht dhe është e vështirë për që ta rifitojnë.

Peshorja

Peshoret tremben lehtë në situata të vështira. Ata kanë zero guxim sepse dyshojnë shumë në vetvete.

Dashi

Dashi është jashtëzakonisht i ndrojtur. Ata kanë frikë nga gjërat më të vogla dhe gjithmonë kanë nevojë për dikë në krah për të përballuar situata të pakëndshme ose të frikshme. Ndërsa, ndonjëherë, ata mund të pretendojnë se janë më të guximshmit nga të gjithë, kjo nuk është gjë tjetër veçse mënyra e tyre për të luftuar me frikën.