Operacion i madh antidroge po zhvillohet në zonën e Dukagjinit. Forca të shumta të policisë së Shkodrës, të mbështetur edhe nga FNSH, kanë nisur që në orët e para të mëngjesit kontrollin e territorit në gjithë zonën.

Sipas informacioneve policore, janë rreth 100 forca të cilat janë duke kryer kontrolle në zonën e Pultit, Shllakut, Shoshit dhe Shalës.

Këto operacione janë në kuadër të masave të marra dhe planit operacional kundër kultivimit të lëndëve narkotike.