Moti për ditën e sotme do të jetë i qëndrueshëm dhe i kthjellët.

Vranësirat do të jenë prezente në zonat veriore. Paraditja do të jetë e kthjellët dhe e nxehtë, ndërsa pasdite priten reshje në zonat veriore e qendrore, përfshirë kryeqytetin.

Jugu do të jetë më i favorizuar, me mot të kthjellët përgjatë vijës bregdetare dhe pika shiu mund të ketë përgjatë pjesës së dytë të ditës.

Termometri do të shënojë si vlera më të larta temperaturat 36-38 gradë Celsius. Lagështira do të jetë prezente në të gjithë territorin.