Një vatër zjarri ëhtë ndezur ditën e sotme në Vlorë. Mësohet se flakë ka marrë kodra në Kuzum Baba dhe për shkak të flakëve rrezikohen dhe disa banesa.

Dyshohet se zjarri në këtë kodër është i qëllimshëm, ndërkohë që po punohet për shuarjen e flakëve.

Në vendngjarje kanë shkuar automjetet zjarrfikëse, të cilat po ndihmohen dhe nga banorët e zonës.