Debati që nisi mes një pasagjereje femër dhe një punonjësi të “Spirit Airlines” nuk përfundoi mirë . Të dy filluan të grinden verbalisht në Aeroportin Ndërkombëtar të Dallas Fort Worth.

Një burrë tjetër, në një moment, vjen mes tyre, për t’i ndarë dhe për t’i dhënë fund debatit.

Ndërsa të tre po flasin dhe bërtasin, gruaja papritmas godet punonjësin e linjës ajrore.

Punonjësi e ndjek nga pas teksa pasagjerja tenton të largohen dhe pasi rrëzohet ai e godet me grusht në qafë.

Njerëz të tjerë ndërhyjnë që ai mos të gjuante më ndaj gruas, ndërsa mësohet se ai është pushuar menjëherë nga puna.