Presidenti i Republikës, Bajram Begaj ka firmosur ditën e sotme dekretin “Për dhënien e Amnistisë Penale”.

Njoftim për Shtyp

Tiranë, më 09.04.2024

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj, firmosi sot dekretin nr. 139, datë 09.04.2024, “për shpalljen e ligjit nr. 33/2024 “Për dhënie amnistie”.

DEKRETI

REPUBLIKA E SHQIPËRISË

INSTITUCIONI I PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS

PRESIDENTI

DEKRET

PËR SHPALLJE LIGJI

Në mbështetje të nenit 84, pika 1, dhe nenit 93 të Kushtetutës,

DEKRETOJ:

Shpalljen e ligjit nr. 33/2024, “Për dhënie amnistie”.

Dekret nr. 139

Tiranë, më 9.4.2024

BAJRAMI BEGAJ

WhatsApp Image 2024-04-09 at 15.16.03