Gratë 30-vjeçare sot duken aq elegante dhe të bukura dhe ju me siguri mendoni se janë në të 20-tat e tyre.

Përveç pamjes rinore, zëri dhe gjuha e tyre e trupit është më tërheqëse. Në fakt, shumë gjëra ndryshojnë dhe gratë në të 30-tat janë më të sigurta për veten dhe për gjërat që duan. E dinë mirë çfarë u pëlqen dhe çfarë i bën të ndihen më mirë.

  • *Bazuar në ndryshimet që kanë pësuar vajzat e njohura të showbiz-it, ja çfarë i bën gratë të duken më mirë pas të 30-tave:
  • *Janë të vetëdijshme se nuk do të jenë gjithnjë të reja
  • *Ndalojnë së konsumuari ushqime të dëmshme
  • *I kanë kapërcyer pasiguritë e tyre
  • *E dinë se çfarë duan
  • *Mund të përballojnë shërbime më të shtrenjta
  • *Ndjekin trendet e modës
  • *Nuk u intereson aq shumë mosha apo gjëra të tjera.