Është publikuar videoja e sherrit mes Rei Metës dhe Armando Meshaut në një pikë interneti, ku ky i fundit mbeti i vdekur.

Në pamjet nga kamerat e internet-kafesë në Vlorë, doganieri Rei Meta dhe inxhinieri Armando Meshau duken teksa konfliktohen fillimisht me fjalë me njëri-tjetrin e më pas me grushta.

Kujdes! Pamjet e mëposhtme janë të rënda dhe mund të jenë shqetësuese për ndokënd!