Në zonat që janë atraksione turistike në Shkodër si dhe në bulevardin e qytetit do të ketë internet falas.

Premtimi është bërë nga Kryeministri Edi Rama, i cili në një postim në rrjetet sociale shkruan se kjo do të jetë e fundit shumë shpejt.

“Me internetin falas që do të jetë në dispozicion në të gjitha atraksionet turistike të Shkodrës dhe pedonalet e qytetit, ju uroj një javë të mbarë”.

Socialistët fituan Bashkinë e Shkodrës për herë të parë në zgjedhjet e 14 Majit dhe kanë premtuar investime në këtë qytet.