Kryeminsitri Edi Rama ka ndarë lajmin e mirë për emigrantët shqiptarë që jetojnë dhe punojnë në Zvicër.

Me anë të një postimi në Faceook, rama njodton së duke nisur nga data 1 tetor hyn në fuqi marrëveshja për njosjen e Sigurimeve Shoqërore mes Shqipërisë dhe Greqisë.

Postimi:

Në datën 1️⃣ tetor hyn në fuqi Marrëveshja për Sigurimet Shoqërore mes Shqipërisë 🇦🇱 dhe Zvicrës🇨🇭

Kjo marrëveshje do t’u ofrojë qytetarëve të të dy vendeve të drejtën të gëzojnë përfitimet e plota të kontributeve të tyre🇦🇱🤝🇨🇭

*Së shpejti edhe ratifikimi i marrëveshjes me Italinë❤️