I ftuar në “Shqipëria Live” Arianit Sllamniku, studiues i teorive konspirative, ka shpjeguar disa nga takimet e kryeministrit Rama, ndërkohë që ka komentuar dhe foton e publikuar nga ai në Japoni.

Studiuesi shpjegoi, se panda që ka përdorur kryeministri Rama në foto, është një element që furnizohen satanistët, qeveritarët dhe elita globaliste.

Shkodra, i vetmi vend në botë për këtë veçori… e dinit? “Në fakt, panda në zbërthimin e kodit të komunikimit sekret, panda-eyes është elementi kimik i adronokomës, të cilën furnizohen satanistët dhe qeveritarët, elita globaliste, përmes nxjerrjes së gjakut nga fëmijët e saj”, tha studiuesi për “Shqipëria Live”.