Kryeministri Edi Rama ka dhënë detaje se çfarë do të diskutohet nesër në mbledhjen e jashtëzakonshme me ministrat dhe deputetët.

Sipas kreut të qeverisë, nesër është planifikuar qeverisja, ligji, korrupsioni dhe një nismë e re kombëtare për Shqipërinë 2030.

NESËR 10:00 Live TV: PARTIA SOCIALISTE

QeverisjaLigjiKorrupsionidhe një Nismë e Re Kombëtare për SHQIPËRINË2030
Adresim për Grupin Parlamentar dhe Kabinetin Qeveritar”, shkruan Rama.