Kryeministri Edi Rama ka postuar këtë të hënë pamje nga kantieri i punës për restaurimin e Xhaminë e Plumbit.

Kreu i qeverisë thotë se po punohet për ta kthyer këtë objekti kulti jo vetëm për besimtarët e Shkodrës, por edhe si destinacion turistik.

“Mirëmëngjes dhe nga kantieri i punës në Xhaminë e Plumbit, për kthimin e këtij tempulli jo vetëm besimtarëve, por edhe Shkodrës, si një tjetër destinacion atraktiv turistik, ju uroj një javë të mbarë”, shkruan Rama.