Forcat RENEA kanë ekzekutuar 62-vjeçarin Ramiz Muçollari, i cili ka refuzuar pas përpjekjeve të më shumë se dy orëve të policisë për t’u dorëzuar.

Ai fshihej në banesën e tij dhe dyshohej se vuante nga problemet e shëndetit mendor.

Një natë më parë goditi me thikë gruan dhe me sende të forta djalin 27-vjeçar.