Dik Advokat, ish-trajneri i Serbinë, në periudhën kur ndodhi ngjarja e famshme e 14 tetorit 2014 me dronin në Beograd, në të kaluarën ka drejtuar edhe klubin e Fejnordit.

Së fundmi janë publikuar disa pamjet nga një dokumentar që po përgatitet për këtë skuadër, teksa shihet se Advokat ka pasur përplasje me një nga ish-lojtarët e tij.

Bëhet fjalë për portierin Nik Marsman, i cili ishte i pakënaqur me skuadrën e tij dhe në dhomat e zhveshjes po bërtiste me të madhe: “Sa të këqij jemi?”.

Në pamje shihet momenti kur Advokat futet aty dhe i thotë: “Hej, hej, hej”, dhe portieri i kthehej: “Hej çfarë!”.“Mbylle gojën”, ia kthen trajneri portierit. Fejnord është duke realizuar një dokumentar me emrin ‘Dat ene woord’.