Një 20-vjeçar shqiptar ka humbur jetën në rrethana të paqarta në Kalives të Bashkisë Apokoronou në Hania.

Bëhet fjalë për shtetasin Orgito Lloci, i cili është konfliktuar fillimisht me dy shtetas grekë, një rumun, një gjeorgjian dhe një bullgar në rrethana të paqarta. Pas përfundimit të konfliktit e ndërsa të dyja palët ndodheshin në vendngjarje, Lloci është transportuar drejt spitalit të Hanias ku ndërroi jetë.

Policia greke ka shoqëruar 5 personat e konfliktuar me 20 vjeçarin shqiptar ndërkohë që ka urdhëruar kryerjen e ekspertizës mjeko-ligjore për përcaktimin e shkaqeve të vdekjes.