Një 50-vjeçar ka humbur jetën pasi në banesën e tij ka shpërthyer aksidentalisht një bombol gazi.

I zot i shtëpisë D. G, ka pësuar dëme të mëdha dhe gjatë rrugës për në spital ka humbur jetën.

Në vendngjarje ka shkuar grupi hetimor dhe shërbimet e policisë për sqarimin e rrethanave të ngjarjes.