Në verë më shumë se kurrë, dielli shqetëson shikimin tonë, prandaj përdorimi i syzeve dielli bëhet më i domosdoshëm.

Si të largojmë papastërtitë që grumbullohen nga plazhi dhe kripa e detit ose pluhuri dhe djersa e qytetit në një mënyrë të lehtë dhe efektive? Këtu është një mënyrë e zgjuar për të pastruar syzet siç duhet dhe për të parë përsëri të pastër, me një pastrues që do ta bëni në shtëpi lehtë dhe shpejt.

Ajo që do ju duhet është një filxhan ujë steril dhe dy lugë detergjent enësh. Për ta bërë pastruesin tuaj shtëpiak, shpërndani detergjentin në ujë, vendoseni në një shishe spërkatëse dhe tundeni përpara përdorimit.

Spërkatni syzet me tretësirë, fërkoni thjerrëzat me një leckë mikrofibre dhe shijoni rezultatet e mahnitshme. E njëjta gjë mund të thuhet për syzet optike.