Këtë të diel qytetarët e Kukësit i drejtohen kutive të votimit për të zgjedhur kryebashkiakun e ri, ku kandidatë janë Albert Halilajt nga PS dhe Emri Vata i koalicionit ‘Bashkë Fitojmë’.

45 mijë 946 qytetarë kanë të drejtë vote, ndërsa materialet zgjedhore janë shpërndarë në të 74 Qendrat e Votimit.

Sipas të dhënave nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, deri në orën 14:00 votuan 28.92% e votuesve.

Edhe në këto zgjedhje, Partia Demokratike zgjodhi që të mos dalë me kandidat.

Zgjedhjet e pjesshme në Kukës zhvillohen pas video-skandalit seksual që përfshiu ish-kryebashkiakun Safet Gjici, vetëm disa javë pasi fitoi zgjedhjet e 14 majit.