Një ngjarje e rëndë ka ndodhur mbrëmjen e sotme në Delvinë.

Mësohet se një fëmijë është sulmuar nga 6 qen.

12-vjeçari është dërguar në spitalin e Sarandës me plagë të shumta në pjesë të ndryshme të trupit dhe me hemorragji.

Ngjarja ka ndodhur në fshatin Rusan të Delvinës, ndërsa i mituri ndodhej në një stan. Fëmija mësohet se po i nënshtrohet një ndërhyrje kirurgjikale në spitalin “Petro Nako” të Sarandës.