DEMI

Janë shenja shumë mbështetëse që nuk do të hezitojnë t’i vënë të tjerët para vetes. Sigurisht, kjo shpesh nuk është e mirë për ta, pasi duke e vënë veten në vend të dytë, ata vetësabotojnë, por sido që ta bëjmë ne, edhe nëse investojnë në një miqësi të sinqertë dhe të vërtetë, pjesa tjetër vjen e dyta.

GAFORRJA

Gaforret njihen si shenja shumë emocionale që do të bëjnë gjithçka për t’u kujdesur për njerëzit e tyre. Qoftë në marrëdhënien e tyre romantike, qoftë në marrëdhëniet e tyre miqësore dhe familjare, ata japin 100% për të ofruar siguri dhe kujdes për ata që dëshirojnë. Përveç kësaj, ata janë mjaft simpatikë dhe mbështetës.

PESHORJA

Peshorja ndonjëherë mund të bëhet e ashpër dhe e rreptë edhe me miqtë e saj më të mirë, por në fund ata gjithmonë do të përulen dhe do t’u respektojnë. Janë shenja të ndjeshme dhe të dhembshura që e konsiderojnë miqësinë si diçka të shenjtë që nuk do ta tradhtojnë kurrë.