Tedi Blushi ka tentuar që të futet me forcë në bashki, duke “kapërcyer” mbi kokat e protestuesve, por është ndaluar nga policia.

Ai ka kaluar mbi rrethimin metalik, teksa në dorë mbante një flamur kombëtar.

Blushi tha se do të jetë i pari që do të futet dhe se nuk do mund ta ndalojnë, pasi sipas tij këshilltarët e opozitës duan që të futen në mbledhje dhe në zyrat e tyre në bashki.