Një ngjarje e rëndë ka ndodhur mbrëmjen e sotme në Fushë-Arrëz.

Një fëmijë i mitur, 10 vjeç, dyshohet se është mbytur në rezervuarin pranë fshatit Iballë.

Ai dyshohet se ka rrëshqitur dhe ka rënë në ujë, e për pasojë është mbytur.

Policia ndodhet në vendin e ngjarjes.