1. Bricjapi (22 dhjetor – 19 janar)

Çfarë e bën Bricjapin të rrezikshëm : Një kriminel gjithëpërfshirës me një natyrë të pakujdesshme

Disavantazhi i tyre është se ata janë të pakujdesshëm dhe kapen lehtësisht.

2. Luani (23 korrik – 23 gusht)

Çfarë e bën Luanin të rrezikshëm : Psikotik me një temperament të lartë

I drejtuar nga Zjarri dhe i përfaqësuar nga një Luan, ato mbartin planetin Mërkur në kokën e tyre.

Kjo i bën ata psikotikë dhe ata zakonisht kryejnë krime për të marrë famë.

3. Akrepi (23 tetor – 21 nëntor)

Çfarë e bën Akrepin të rrezikshëm : Një tendencë për të qenë xheloz, agresiv dhe sadist

Akrepi xheloz dhe agresiv mund të jetë jashtëzakonisht i rrezikshëm kur rrethanat nuk janë të përshtatshme.

Natyra e tyre sadiste i bën ata të manipulojnë të tjerët, dhe edhe nëse nuk kryejnë krime vetë, ata janë ata që tërheqin telat.

Vrasësit janë zakonisht Akrepët.