Sezoni i grimit luleshtrydhe ka mbaruar. Është koha për të hequr dorë nga ngjyra rozë dhe për të arritur diçka pak më të shijshme këtë verë.

Sigurisht që po flasim për trendin më të fundit të bukurisë të miratuar nga Hailey Bieber, grimin Aperol spritz.

Ndryshe nga faqet rozë të vitit të kaluar, ky trend sjell një nuancë të pasur portokalli si koktejet e preferuara të verës. Grimi Aperol spritz na çon drejt e në orën e perëndimit (mundësisht me një gotë kokteji në dorë).

I krijuar nga Hailey Bieber, grimi Aperol spritz ka të bëjë me kanalizimin e tonaliteteve të shijshme të koktejit në një pamje bukurie gati për verën.