Ndërsa kryeministrja e Italisë Giorgia Meloni po shijonte pushimet në Vlorë me familjen e saj në vilën qeveritare, një ngjarje e paprecedentë u shënua në Berat.

Një grup turistësh italianë, pasi konsumuan darkë në një restorant, u larguan pa paguar.

Videoja e tyre bëri bujë në rrjete sociale, saqë mbërriti dhe në celularin e Melonit, teska ajo dhe italianët e tjerë po darkonin me Ramën.

Pasi pa videon, Meloni kërkoi urgjent të paguhej fatura.

Ambasada e Italisë në Shqipëri thotë se ka paguar faturën me vlerë 80 euro, sipas porosisë së kryeministres Giorgia Meloni, duke shtuar se uron që raste të tilla të mos përsëriten.