Dy të mitur janë lënduar në Himarë, pasi u hodhën nga një shkëmb në det.

Fillimisht, një 16-vjeçar është hedhur në det, ka pësuar dëmtime të rënda në fytyrë dhe në kokë, për shkak se ka rënë afër shkëmbit.

Në këtë moment është hedhur në det edhe shoku i tij, shtetasi, 17 vjeç, banues në Tiranë, për ta ndihmuar, por nuk ka mundur dot sepse është dëmtuar edhe ai vetë.