Sekretarja e Përgjithshme e MInistrisë së Shëndetësisë, Joana Duro dhe një punonjëse e kësaj ministrie, Laureta Sheta, janë arrestuar këtë të premte me urdhër të SPAK.

Dy zyrtaret e ministrië së Shëndetësisë janë kapur në flagrancë duke marrë para.

Po ashtu ka dyshime se dy të arrestuarat kanë abuzuar me një tender me vlerë 2 milionë euro, gjë që nuk është verifikuar ende nga SPAK.