Një 18-vjeçare në Fier është shpallur e humbur prej 5 ditësh.

Kallëzimin në Komisariatin e Policisë Fier e ka bërë mamaja e saj, 39-vjeçarja R. H. Sipas saj, e reja më datë 9 të këtij muaji është larguar nga banesa dhe nuk është kthyer më.

Sipas policisë po punohet për gjetjen e 18-vjeçares.