Një turiste spanjolle është shpëtuar teksa ka qenë duke kaluar në shtegun Theth-Valbonë.

Sipas informacioneve praprake mësohet se turistja shtatzënë teksa ishte duke ecur nuk ishte ndjerë mirë.

Ka qenë e mënjershme ndërhyrja e ekipit të Njësisë së Helikopterëve të cilët bënë të mundur shpëtimin e saj. Fatmirësisht, falë ndihmës mjekësore që morën si nëna dhe foshnja e palindur janë jashtë rrezikut për jetën.