Të paktën tre persona humbën jetën pasi një helikopter u rrëzua në jug të Mexico City, sipas autoriteteve lokale.

Pablo Vazquez, kreu i Sekretariatit të Sigurisë së Qytetarëve të Mexico City, tha në rrjetet sociale, “Mund të konfirmojmë se tre persona humbën jetën, piloti i helikopterit dhe dy pasagjerë”, raporton Xinhua.

Shërbimet e emergjencës janë ende duke hetuar aksidentin, i cili u vu nën kontroll pothuajse menjëherë, tha Vazquez.