Katër persona janë dërguar në spital pasi disa kuaj shkaktuan kaos në rrugët e Londrës qëndrore.

Shërbimi i Ambulancës në Londër tha se katër persona u dërguan në spital nga tre vende të veçanta, në Buckingham Palace Road, Belgrave Square dhe kryqëzimin e Chancery Lane dhe Fleet Street.

Kuajt besohet se janë trembur gjatë stërvitjes së tyre të përditshme në mëngjes në Belgravia përpara se të rrotulloheshin rreth Viktorias.

Një dëshmitar tha për Telegrafin se kishin parë një ushtar të rrëzuar përtokë pasi një nga kuajt u përplas me një makinë dhe me kalimtarët që bërtisnin ndërsa kafsha vraponte drejt tyre.

Rruga e Pallatit Buckingham pas incidentit është rrethuar me një kordon të vendosur rreth ushtarit të plagosur.

Një nga kuajt është parë deri në Shadwell, i cili është rreth 3.3 milje larg nga vendi ku kuajt fillimisht u liruan.