Ditën e sotme, rreth orës 10:25 është dhënë alarmi për bombë në Shkollën e Lartë të Elektronikës në Beograd.

Lajmi është bërë i ditur nga ministria e Brendshme.

MPB-ja shtoi se ekipet e tyre janë në terren dhe se shkolla është evakuuar.