Në minutën e ’37 skuadra çeke kërcënoi portën e kombëtares shqiptare në “Air Albania”.

Futbollisti çek Mojmir Chytil tentoi të shënonte në portën e Shëqipërisë, por për shkak të shpejtësisë nuk arriti të godiste topin më këmbë, por zgjati dorë duke e futur topin në rrjet.

Po arbitri u tregua i vëmendshëm dhe e ndëshkoi me karton të verdhë, por për shka se kishte një karton të verdhë edhe më parë Chytil ka marrë karton të kuq duke e lënë skuadrën e Çekisë me 10 lojtarë.