Një 60-vjeçar është ndaluar në iniciativë në Elbasan, pasi ka aplikuar për pasaportë me të dhënat e vëllait të tij.

Policia njofton: “Specialistët për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Financiare ndaluan me iniciativë shtetasin A. F., 60 vjeç, banues në Elbasan, pasi ka aplikuar për dokument identifikimi (pasaportë), me të dhënat e vëllait të tij.”