Të shtëna me armë zjarri janë regjistruar para pak minutash në Dukagjin.

Nga të shtënat raportohet për 1 të vdekur dhe një të plagosur.

Sipas informacioneve paraprake, viktimë ka mbetur Zef Guri, ndërsa i plagosur ka mbetur Gjin Guri, djali i viktimës.