Presidenti i Republikës Bajram Begaj uron besimtarët myslimanë në festën e Kurban Bajramit.

Ai kërkon që reflektimi në këtë ditë të shenjtë, të shërbejë për të bërë të mundur një shoqëri më të mirë e më të drejtë.

“Përzemërsisht i uroj Kurban Bajramin besimtarëve myslimane shqiptarë! Kurban Bajrami bart mesazhin e sakrificës sublime duke mundur egoizmin, zemërimin dhe lakminë.

Kurban Bajrami është akt arsyeje dhe vullneti, me anë të të cilit ne kuptojmë madhështinë e mesazhit hyjnor dhe përpiqemi të përmbushim rolin tonë për të bërë të mira e për t’iu gjendur pranë atyre që nuk kanë mundësi.

Vetëm ky reflektim i gjithsecilit bën të mundur një shoqëri më të mirë e më të drejtë. Gëzuar për shumë vjet Kurban Bajramin!”

Ndërsa kryeministri Edi Rama, ka zgjedhur që përmes një fotoje të veçantë, të urojë besimtarët.