11 shtator 2015 – Website “Techradar” sjell 10 smartphonët më të mirë të momentit, për këdo që ka në plan të blejë një të ri. Përzgjedhja e tyre u realizua pas testeve të shumta dhe në bazë të parametrave etj.

 

 

 

 

 

 

 

10. Nexus 6 / Telefoni më i mirë i prodhuar nga Google deri më tani.

Sistemi Operativ: Android 5 | Madhësia e ekranit: 5.96-inç | Rezolucioni: 2560 x 1440 | Memorie: 3GB | Hapësira (Storage): 32GB/64GB | Bateria: 3,220mAh | Kamera nga pas: 13MP | Kamera nga para: 2MP

9. Sony Xperia Z3 /Një telefon solid me ekran tepër të mirë dhe bateri jetëgjatë.

Sistemi Operativ: Android 5 | Madhësia e ekranit: 5.15-inch | Rezolucioni: 1920 x 1080 | Memorie: 3GB | Hapësira (Storage): 16GB/32GB | Bateria: 3,100mAh | Kamera nga pas: 20.7MP | Kamera nga para: 2.2MP

8. iPhone 6 Plus/ Telefoni me ekranin më të madh prodhuar nga Apple.

Sistemi Operativ: iOS 8 | Madhësia e ekranit: 5.5-inch | Rezolucioni: 1920 x 1080 | Memorie: 1GBHapësira (Storage): 16GB/64GB/128GB | Bateria: 2,915mAh | Kamera nga pas: 8MP | Kamera nga para: 1.2MP

7. Samsung Galaxy Note 4/ Phablet –i më i madh i Samsung, është telefoni më i mirë me ekran të madh.

Sistemi Operativ: Android 5 | Madhësia e ekranit: 5.7-inch | Rezolucioni: 2560 x 1440 | Memorie: 3GB | Hapësira (Storage): 32GB | Bateria: removable 3,220mAh | Kamera nga pas: 16MP | Kamera nga para: 3.7MP

6.  Sony Xperia Z3 Compact/ Një telefon i vogël Android me paramentra të mëdha.

Sistemi Operativ: Android 5 | Madhësia e ekranit: 4.6-inch | Rezolucioni: 1280 x 720 | Memorie: 2GB |Hapësira (Storage): 16GB | Bateria: 2,600mAh | Kamera nga pas: 20.7MP | Kamera nga para: 2.2MP

5. HTC One M9/ HTC vijon të prodhojë një prej telefonave më të bukur të botë.

Sistemi Operativ: Android 5 | Madhësia e ekranit: 5-inch | Rezolucioni: 1920×1080 | Memorie: 3GB |Hapësira (Storage): 32GB | Bateria: 2840mAh | Kamera nga pas: 20.7MP | Kamera nga para: 4MP

4. Samsung Galaxy S6 Edge/ Gjenerata e së ardhmes të telefonave celulare dhe parametra impresive.

Sistemi Operativ: Android 5 | Madhësia e ekranit: 5.1-inch | Rezolucioni: 1440 x 2560 | Memorie: 3GB | Hapësira (Storage): 32GB/64GB/128GB | Bateria: 2560mAh | Kamera nga pas: 16MP | Kamera nga para: 5MP

3. LG G4/Një smartphone me lëkurë luksoze që përpiqet t’i kënaqë të gjithë.

Sistemi Operativ: Android 5.1 | Madhësia e ekranit: 5.5-inch | Rezolucioni: 2560 x 1440 | Memorie: 3GB | Hapësira (Storage): 32GB | Bateria: removable 3,000mAh | Kamera nga pas: 16MP | Kamera nga para: 8MP

2. iPhone 6/ Më i madh, më i mirë dhe më i shpejtë sesa iPhone 5S

Sistemi Operativ: iOS 8 | Madhësia e ekranit: 4.7-inch | Rezolucioni: 1334 x 750 | Memorie: 1GB |Hapësira (Storage):16GB/64GB/128GB | Battery: 1,810mAh | Kamera nga pas: 8MP | Kamera nga para: 1.2MP

1. Samsung Galaxy S6/ Një telefon brilant që tregon se Samsung i ka të gjitha për të qenë më i miri.

Sistemi Operativ: Android 5 | Madhësia e ekranit: 5.1-inch | Rezolucioni: 1440 x 2560 | Memorie: 3GB | Hapësira (Storage): 32GB/64GB/128GB | Bateria: 2550mAh | Kamera nga pas: 16MP | Kamera nga para: 5MP

/portali DurresLajm/