Zv/ Kryeministrja Belinda Baluku foli sot në Kuvedn për akuzat e njëpasnjëshme të opozitës ndaj kryeministrit, Edi Rama, në lidhje me çështjen McGonigal.

Rama kauzohet për lidhjet e tij me ish-agjentin e FBI, McGonigal.

Në lidhje me këtë, Balluku tha se nuk ka asnjë provë konkrete dhe asnjë zkuzë për Ramën nga drejtësia amerikane.

Me ton ironizues, ajo tha se opozita interesohet më shumë për drejtësinë në SHBA, se sa drejtësinë në vendin tonë.

Ballkuku solli në vëmendje vrasjen e katër protestuevse në protestën e 21 janarit, ndësra akuzoi opizën për përgjimet e fundit të gardës.

Balluku: Pse nuk e linii drejtësinë të bëjë punën e saj. Tani keni kaluar oqeanin , keni filluar ti tregoni Amerikës si të vendosë drejtësi. E bëtë fije fije partinë, e kishit dhe e shkatërruat. Kalorësin e vdekur e keni në radhët tuaja. Akom sot po lajmë baltën tuaj. Nuk kemi asnjë interes se kush do të mbajë logon e partisë tuaj, zgjidhini si të doni. Pse të mbajë populli shqiprae në kurriz stresin tuaj të brendshëm. Vini këtu dhe bëui shpikje me filma të netflixit dhe akuzoni Ramën. Pasaportën diplomatike Dorian Duçkës nuk ia ka dhënë Edi Rama. E ka marrë për shkak të detyrës pasaportën dilomatike. Nuk e ka marrë nga Rama. Nuk ju pash tju digjet shqiprti për të vënë drejtësi për 21 janarin, por ju digjet shpirti për drejtësinë amerikane.