Si në raste të ndryshme, edhe këtë herë Çimi u tregua i drejtpërdrejtë, duke treguar emrat e dy vajzave: Roza Latin dhe Erjola Docin.

Mirëpo, ai shtoi se dëshirën më të madhe e ka për të njohur Erjolën.

Nëse do të doje të njihje më shumë njërën nga vajzat në shtëpi, cilën tip të vajzës do ta kishe pasur në sytë e tu?” e pyeti Meritoni.

Do të kisha pasur dëshirë që të njihja një tip si Roza dhe si Erjola. Por do të zgjidhja Erjolën”, tha Bega.

Erjola te ti e ka mendjen bobi”– u shpreh Meritoni duke qeshur me dy konkurrentët.