1 korrik 2015 – Kanë filluar të qarkullojnë fotot e para të iPhone S6.

Fotot e siguruara nga një blog i quajtur “9to5Mac”, ku shihet pjesa metalike e këtij telefoni. duket që dizajni i tij nuk do të ndryshojë shumë nga iPhone 6 dhe 6 Plus, pasi është thuajse identik.

Ajo që mund të konfirmohet me saktësi është fakti se në këtë iPhone nuk do të ketë “kamerë të dyfishtë”.

Por për ta parë nga afër telefonin e ri, duhet të pritet dhe disa muaj.

/S.L. agjencia e lajmeve “Dyrrah”/