Debatet mes Egla Cenos dhe Françeska Muratit, brenda shtëpisë së Big Brother Vip 3, duket se nuk kanë fund.

Mëngjesin e sotëm dy banoret janë përplasur sërish, duke kaluar tone ofenduese.

Pjesë nga debati:

Françeska: Egla Ceno ka shumë karies

Egla: Je duke më bullizuar. O bullizuese të duhet ndihma e një specialist

Françeska: Jam duke të bullizuar?! Mirë, më jep një shembull. Nëse të kam bërë unë të ndihesh keq, në këtë shtëpi nuk ka një njeri që ka një fjalë të mirë për ty. Je person ii fundit që mund të flasësh. Na bo si pilindriks kjo.

Egla: Ca njerëzve duhet t’u flasësh vetëm me gjuhën e dhunës

Françeska: Bravo, unë Egla unë do të flas me gjuhën që ti je mësuar.

Egla: Je një bulliste kërko ndihmë specialist kur të dalësh

Françeska: Je thjesht një kamion me eshtra

Egla: Jam, po ashtu është