Deputeti shqiptar në Kuvendin e Serbisë, Shaip Kamberi ka ngritur sërish shqetësimin e tij se ka diskriminim të shqiptarëve.

Teksa i ka bërë thirrje presidentit Aleksandër Vuçiçit, Kamberi kërkon respektimin e pakicave kombëtare.

“Ka diskriminim të shqiptarëve. Gjyqtarët në Bujanoc, nuk iu respektua barazia. Të reagojë ambasadori i SHBA në Beograd. Duhet të respektohen pakicat kombëtare dhe përbërja e institucioneve të drejtësisë.”, tha ai.