Debatet mes Gracianos dhe Romeos kanë qenë të vazhdueshme ditën e sotme.

Dy banorët kanë debatuar ashpër, madje Graciano i ka thënë Romeos, se ai duhet të ishte lidhur më mirë me Erjolën sesa me Heidin.

Në këtë debat të ashpër ka ndërhyrë edhe Erjola, duke i thënë nëse është në terezi që nxjerr këto fjalë nga goja.

Pjesë nga debati në oborr:

Graciano: Do ishe nderuar më mirë po të ishe lidhur me Erjolën sesa me Heidin.

Erjola: O idiot.

Romeo: Çfarë the ti mo?

Graciano: Do ishte më origjinale gjëja.

Erjola: Po ti merr mendtë e asaj (referuar Eglës).

Graciano: Eshtë mendimi im.

Erjola: Çfarë mendimi more. Nuk jam çopë lecke. Çfarë janë këto mendime?

Graciano: Unë them si marrëdhënie do iu shihja më mirë bashkë. Çfarë problemi ka këtu? Unë nuk po të përdor ty. Po them që do ishte marrëdhënia më e shëndetshme, meqë e shoh në sytë e atij, kaq.

Romeo: Si nuk të vjen turp? Çfarë deklaratash bën?

Graciano: Pse shqetësoheni kaq shumë?