Një infermiere ruse, që nuk ka prerë flokët e saj për 23 vite, i ka aq të gjata saqë i arrijnë në tokë.

Çuditërisht, Anzhelika Baranova, 28 vjeç, nga Irkutsk, Rusi, tha se flokët e saj nuk kërkojnë shumë mirëmbajtje dhe ajo thjesht i lan dy herë në javë dhe i lë të thahen në ajër.

Dhe megjithëse ajo pranon se ndonjëherë mund të jetë e pakëndshme, Anzhelika tha se ia vlen për gëzimin që merr nga flokët e saj.

“Si fëmijë i kam pasur flokët e bukura, dhe prej 5-vjeçare nuk i kam prerë”, ka thënë rusja.